SEB (SD)-001 (~15KW) ПДФ Печат

Описание на продукта:

Технически парамeтри:

Работно напрежение 90V - 250V

Работна честота 50Hz

Консумация на електрическите уреди: до 15 KW

Функции на продукта:

- Намалява рахода на електроенергия до 30%

- Стабилизира захранващото напрежение

- Намалява електрическото натоварване

- Подобрява ефективността и мощността

- Лесен за употреба, не изисква поддръжка

- Екологичен

SEB (SD)-001  Енерджи сейвър е последния електрически продукт разработен да намали енергийните разходи на домакинските и офис потребители. В ежедневното ни потребление само 60% - 70% от електрическото захранване се използват пълноценно, останалите са загуби. Това се дължи на повишеното захранващо напрежение, което енергозахранващите компании подават за да избегнат ниско входно напрежение на своите абонати. Повишеното захранващо напрежение влияе не само на по-високите Ви сметки но и намалява живота на вашите електроуреди. Функцията на SEB (SD)-001 е да предоставя постоянно и стабилно електрическо захранване, увеличавайки живота на вашите електроуреди. Просто включете вашия SEB (SD)-001 и той незабавно започва да работи за вас спестявайки Вашите пари.

Внимание:


- Пазете го далеч от деца

- Не отваряйте устройството

- Ако светодиода не свети, моля свържете се с наш сервиз

- 10 мин. след изважнане от контакта да не се допират двата проводника с незащитени ръце

Цена: 38,80лв.

 

За дома и офиса

Продуктите на Енерджи са с широко приложение. Средно едно домакинство консумира около 12 KWh електроенергия. Ако искате да намалите вашите сметки то Енерджи сейвър SEB(SD)-001 е идеалния за тази цел. Той е предназначен за консумации до 15KW и струва само 38.80лв.

Къщи, хотели...

Ресторанти, заведения, дискотеки, имате високи сметки за ток SEB (SD)-003 това е вашето решение. Предвиден за по-високи консумирани мощности, този уред може да покрие консумация до 48KW.

 

Фабрики...

Промишлени предприятия, супермаркети, мощни електромотори с трифазно захранване. Свържете се с нашите консултанти и те ще ви окажат съдействие да направите Вашия оптимален избор.

 

Лицето на природата

Добивът на енергийни източници и производството на електроенергия са едни от най-големите замърсители на околната среда. Всяка година при изгарянето на горивата (въглища, нефт, природен газ, дървесина) в атмосферата се отделят над 20 млрд. т СО2 ... продължете