Начин на работа ПДФ Печат

Начин на работа
Във всяка електрическа инсталация съществуват смущения. Те могат да бъдат предизвикани от мощни електрически уреди, нестабилно входно напрежение, стареене на елементите и проводниците, гръмотевична дейност и т.н. Устройствата на Енерджи сейвър използват съвсем нова технология, за мониторинг на вашата електрическа мрежа. Функцията им е да поемат колебанията на електроенергията,  като осигуряват стабилна работа на мрежата. По този начин се оптимизира дейността на електрическата мрежа и се постига значителна икономия на елетроенергия. Всичко което трябва да направите е да включите вашият Енерджи сейвър, в някой силов контакт на вашата мрежа и той започва да работи за вас. Ако до сега сте имали притеснение, че вашия телевизор, лаптоп компютър, стереуредба или друг домашен уред, може да дефектира в следствие на гръмотевична дейност, сега когато имате наличен Енерджи сейвър, вероятността това да се случи е нищожна. При гръмотевична дейност схемата от кондензатори успява да филтрира пренапреженията, като запазва стабилността на тока в електрическата мрежа.

Препоръчани статии:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0

http://engineering-review.bg/engineering-statii.aspx?br=13&rub=105&id=213

Приложение
Енерджи сейвър предоставя богата гама от продукти, готови да задоволят всякакви нужди. Устройствата могат да покрият консумации от 15KW до 200KW, както и 400KW за трифазни индустриални консуматори. В секция "Продукти" ще откриете точните параметри и обхвата на приложение на различните уреди.

 

 

Инсталиране
Просто се включва в контакт.

•Препоръчително е устройството да се включи в силов контакт, разположен възможно най-близо до таблото с предпазните бушони.
•Добре е да не се използва разклонител или удължител.
•Устройството трябва да бъде включено стабилно в контакта.

 

Гаранцията на продуктите предлагани от Енерджи сейвър България е 2 години.

Моля прочетете гаранционните условия на вашето устройство и се свържете с наш консултант.